Bătaie ca în filme între blocurile din Mătăsari

Mai mulţi bărbaţi s-au bătut ca în filme între blocurile din comuna gorjeană Mătăsari. Astfel, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, în urma continuării cercetărilor, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi tineri, de 23 respectiv 37 de ani, ambii din comuna Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în seara precedentă, în timp ce se aflau în zona blocurilor, din comuna Mătăsari, împreună cu alte persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, între aceștia s-ar fi iscat un scandal, exercitând reciproc acte de violență unul împotriva celuilalt, de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

La faţa locului au fost solicitate două ambulanţe, din cadrul Staţiei de Ambulanţe Motru, ocazie cu care patru dintre participanții la încăierare au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de astăzi urmează ca cei doi să fie prezentați Parchetului și Judecătoriei Motru cu propuneri legale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com