Bărbat reţinut după ce a incendiat lucerna fostei concubine

Un bărbat, din comuna Borăscu, a fost reţinut de poliţie, după ce i-a incendiat lucerna fostei concubine. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi azi prin apelul 112 de o femeie de 37 de ani, din comuna Borăscu, cu privire la faptul că fostul său concubin, de 38 de ani, ar fi dat foc unei căpiţe de lucernă situată pe un teren agricol din spatele casei sale.

Incendiul a fost localizat şi stins de către un echipaj al ISU Gorj, care a stabilit că se manifesta violent cu pericol de propagare la anexele învecinate, aflate la circa 50 de metri, cauza fiind folosirea intenţionată a unei surse de foc.

O echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, a efectuat cercetarea la faţa locului, constatându-se că lucerna a ars în totalitate, fără a fi înregistrate alte pagube materiale sau victime omeneşti. Totodată, femeia a declarat că fostul concubin ar fi ameninţat-o cu acte de violență, formulând şi plângere în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare. Suspectul a fost reţinut astăzi pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com