Bărbat din Stejari, reţinut pentru distrugere prin incendiere

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi pe 25 noiembrie prin apelul 112 de un localnic, din comuna Stejari, cu privire la faptul că, în curtea unor vecini ar avea loc un incendiu, la un fânar.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, ocazie cu care s-a stabilit că, în spatele locuinţei care aparţine unui bărbat, de 67 de ani, din comuna Stejari, se afla un fânar, în suprafaţă de 30 de metri pătraţi, cu lucernă care ardea.Pentru izolarea şi stingerea incendiului s-a intervenit cu o autospecială de către lucrători din cadrul  I.S.U. Gorj, nefiind înregistrate victime omeneşti sau alte pagube materiale. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar în urma continuării cercetărilor a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din localitate, bănuit a se face vinovat de incendiere.

În cursul zilei de ieri, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com