Banii necesari pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu au fost virați în contul uzinei

Potrivit unui comunicat de presă al liberalilor gorjeni, 21.255.000 de lei au fost virați în contul Uzinei Mecanice Sadu. Aceste sume destinate majorării de capital vor fi folosiți pentru retehnologizarea unității și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați.

„Partidul Național Liberal a demonstrat, încă o dată, că înțelege importanța strategică a acestei unități, diferența între noi și PSD fiind aceea că ei mint că fac, iar noi chiar facem.

Încă din vară reprezentanții PSD mințeau oamenii că au intrat banii în contul UM Sadu, în septembrie chiar dădeau asigurări că au demarat achizițiile de echipamente și că s-a făcut majorarea de capital, în condițiile în care știau că nu erau îndeplinite condițiile legale pentru realizarea acestei majorări, iar banii nu fuseseră virați.

Cei 21.255.000 de lei au fost virați zilele trecute de Ministerul Economiei, iar în această dimineață au ajuns în conturile UM Sadu. A fost nevoie să pice guvernul PSD pentru ca UM Sadu să beneficieze de sumele necesare pentru retehnologizare.

”UM Sadu are acum bani pentru retehnologizare. Suma de 21.255.000 lei a intrat în contul unității, bani pentru majorarea de capital. Primul meu amendament din acest mandat de deputat a fost acordarea finanțării pentru Sadu. În timp ce PSD a dus de nas locuitorii acestui oraş, Guvernul PNL înțelege importanța acestei unități strategice.”, a declarat deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.”(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com