Avansări în grad la IPJ şi la Jandarmerie

Astăzi, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, șapte ofițeri și zece agenți de poliție. Eforturile acestora au fost încununate de aprecierile conducerii inspectoratului, care le-a adresat sincere felicitări și sănătate, pentru a avea rezultate la fel de bune și pe viitor. Totodată, comisar şef de poliție Fețanu Daniel, aflat la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a dat citire mesajului inspectorului general al Poliției Române, chestor general de poliție, Ioan Buda. În cadrul festivității de avansare, cu ocazia Zilei Naționale a României, polițiștii au strigat, cu mândrie în suflet: ”Servesc Patria”.

De asemenea, în anul Centenar, cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Jandarmeriei Gorj, a fost desfășurată o activitate festivă, în cadrul căreia cinci jandarmi au fost avansaţi în grad (un ofițer de la maior la locotenent colonel și patru subofiţeri de la plutonier major la plutonier adjutant), toţi înaintea expirării stagiului minim pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Inspectorul șef, colonel Țambrea Eugen a prezentat Ordinele de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru cele cinci cadre militare, totodată înmânând și noile grade militare, celor avansați.

La această activitate a fost prezentat şi Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, prin care au fost recompensaţi cu mulţumiri şi felicitări personalul unității.

Activitatea a fost precedată de felicitările colegilor jandarmi care au transmis gândurile de bine prilejuite de această ocazie, fiind adresată urarea militară ,,la mai mare” și succes în cariera militară pe mai departe.

În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare în vigoare,

jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei şi la 1 Decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com