Avansări în grad cu ocazia Zilei Naţionale a României

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, a fost desfășurată o activitate festivă coordonată de către conducerea unităţii, în cadrul căreia doi ofiţeri și nouă subofiţeri jandarmi au fost avansaţi în grad, toţi înaintea expirării stagiului minim pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Inspectorul șef – colonel Țambrea Eugen a prezentat mesajul transmis de inspectorul general al Jandarmeriei Române și Ordinele de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru unsprezece cadre militare. Cu acest prilej a fost prezentat şi Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, prin care au fost  recompensaţi cu mulţumiri şi felicitări un număr de 219 cadre militare (ofițeri și subofițeri) precum şi 22 personal contractual. Cadrele militare avansate au fost felicitate de către colegi care le-au transmis gândurile de bucurie prilejuite de această ocazie, fiind adresată urarea militară ,,la mai mare” și succes în cariera militară pe mai departe. În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare în vigoare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei şi la 1 Decembrie.

Mesajul şefului IPJ

Cu prilejul zilei de 1 decembrie – Ziua Națională a României, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a avut loc festivitatea de avansare a polițiștilor pentru merite excepționale în activitatea profesională. Astfel, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim patru ofițeri și opt agenți de poliție.

Mesajul conducerii cu acest prilej: „Vă felicit pentru avansarea în gradul profesional și vă mulțumesc pentru modul în care v-ați îndeplinit misiunile, dovedind profesionalism şi fermitate în aplicarea legii. Dumneavoastră sunteți dovada că ne-am îndeplinit atribuţiile cu onoare, rigurozitate şi devotament, că am dezvoltat o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cetăţenii. Ne aflăm la început de decembrie. Este momentul să ne facem bilanțul activităților din acest an, să rememorăm cele mai importante rezultate obţinute în îndeplinirea misiunilor, să învățăm din experiența acumulată și să continuăm să ne perfecționăm, astfel încât să arătăm tuturor că, prin tot ceea ce facem, polițiștii români sunt profesioniști, integri și devotați comunității. Urmează o perioadă frumoasă, cu evenimente importante și semnificații multiple pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de Ziua Națională a României sau de Sărbătorile de Iarnă. Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competenţa, răbdarea şi puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei şi demnităţii puse în serviciul cetăţenilor.Totodată, doresc să transmit familiilor dumneavoastră urări de sănătate şi mulţumirile mele personale, pentru ajutorul, sprijinul şi înţelegerea de care dau dovadă permanent. La Mulți Ani România! La mulți ani tuturor polițiștilor români!”, potrivit şefului IPJ Gorj, Dumitru Drăghiea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com