Aurel Popescu şi Adrian Tudor vor să cheltuiască banii publici după bunul plac… pentru imagine

Cei doi viceprimari ai municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu şi Adrian Tudor, s-au trezit dintr-o dată că cetăţenii din Târgu Jiu trebuie să ştie ce se întâmplă la şedinţele de Consiliu Local, după ce ani de zile, de când ocupă aceste funcţii, nu au ştiut asta. Primăria Târgu Jiu, la iniţiativa lui Marcel Romanescu, a anunţat că a achiziţionat echipamentele necesare pentru a transmite pe internet şedinţele, echipamente pentru care au fost cheltuiţi 10 mii de lei. Cei doi viceprimari nu s- au lăsat şi au plusat. Vor să îşi facă imagine pe bani publici şi în următoarea şedinţă de CL vor să propună , ca pe lângă banii deja cheltuiţi, să mai dea bani şi la o televiziune locală pentru a transmite şedinţele.

Reacţia PNL

„Una dintre promisiunile făcute în campania electorală de către primarul liberal Marcel Romanescu a fost cea privind transparentizarea deciziilor și a modului cum sunt cheltuiți banii publici. Această promisiune a îndeplinit-o, astfel că ședințele de Consiliu Local vor fi transmise live, pe site-ul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, fiind deja alocate sumele necesare pentru achiziționarea echipamentelor necesare. Orice cetățean, dar și orice post de radio sau televiziune interesate pot afla și prelua gratis și pot retransmite ședințele de consiliu.

Timp de 20 de ani, în județul Gorj, oamenii au aflat de la partidele de opoziție și de la presa neaservită ce se întâmplă la Primăria Tg-Jiu și Consiliul Județean Gorj.

Acum, într-un exercițiu cras de ipocrizie, cei doi viceprimari PSD ai Primăriei Tg-Jiu, Aurel Popescu și Adrian Tudor, solicită acordarea unor sume suplimentare de bani din bugetul local pentru ca ședințele să fie transmise live și de un post de televiziune.

În altă ordine de idei, reamintim faptul că la Primăria Municipiului Motru, consilierii PSD sunt cei care au elaborat și votat un regulament prin care se INTERZICE transmiterea ședințelor de Consiliu Local. Probabil, tot pentru că PSD-iștii știu cât este de necesar este ca deciziile să fie luate în mod transparent și cetățenii să afle cum se gestionează banii publici.

Singurul act de transparență pe care oamenii îl așteaptă de la Adrian Tudor și Aurel Popescu este ca aceștia să comunice de ce au risipit zeci de miliarde de lei din banii târgujienilor pentru afaceri oneroase cu luminițe de Crăciun sau câte miliarde au fost direcționate din bugetul Primăriei Tg-Jiu, către firma familiei lui Aurel Popescu, Cristal Galaxy SRL, firmă la care soția lui Popescu este și acum angajată ca economist.

Până în momentul în care cei doi viceprimari PSD nu vor face acest simplu exercițiu de democrație și transparență, târgujienii nu vor putea ști cât de interesați sunt cei doi de asigurarea transparenței în Primăria Municipiului Tg-Jiu,” spune PNL într un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com