Au fost modernizate trei secții din SJU

Complementar proiectelor finanțate din fonduri europene pe care le are în derulare la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj realizează și investiții de reabilitare și modernizare a unității spitalicești cu fonduri alocate din bugetul propriu al județului.

La acest capitol, a fost finalizată o nouă investiție de modernizare a trei secții din structura de  funcționare a unității spitalicești, Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, care se află în corpul de clădire situat pe strada Progresului nr. 18  din Târgu Jiu.

S-a intervenit prin lucări de arhitectură pentru amenajări interioare la toate spațiile destinate atât cadrelor medicale cât și pacienților (saloane, săli de tratamente, cabinete medici, săli de mese, holuri, grupuri sanitare în unele saloane, inclusiv grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități), au fost  reabilitate și modernizate instalațiile electrice, termice și sanitare,  cele trei secții fiind dotate cu sisteme de detectare, semnalizare și avertizare incendiu.

Recepția la terminarea lucrărilor a avut loc la finalul lunii august 2022, valoarea acestora fiind de 2.705.415,11 lei fără T.V.A. respectiv 3.219.443,98 lei cu T.V.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com