Au crescut încasările la Săcelu, dar CEO nu a băgat un leu în Baza de tratament

Baza de tratament Sacelu, aflat in administrarea CE Oltenia, a inregistrat in sezonul estival din acest an (15 iunie – 15 septembrie), incasari in crestere cu 26 % fata de cele din anul anterior, gradul de ocupare ajungand in weekend si la capacitate maxima.

 

Baza de tratament dispune de 4 bazine in aer liber si plaja care a beneficiat de investitii alocate de CE Oltenia pentru a oferi un cadru modern cu dotarile necesare petrecerii unui sejur placut (nisip fin, 100 de sezlonguri, umbrele, dusuri, grupuri sanitare noi, punct de prim ajutor si o terasa unde pot fi consumate produse alimentare si bauturi racoritoare diverse).

 

Investitia realizata pentru amenajarea unitatii belneoclimaterice Sacelu a adus CE Oltenia, la acel moment, premiul pentru recunoasterea activitatilor de Responsabilitate Sociala ale companiilor din Romania, fiind singura institutie de stat laureata.

 

In statiunea Sacelu pot fi tratate: afectiuni ale aparatului locomotor; afectiuni neurologice periferice; afectiuni ale sistemului nervos central; afectiuni ale aparatului respirator; afectiuni ORL;  afectiuni digestive, hepato-biliare si renale.

 

Activitatea complexului balnear de la Sacelu are impact pozitiv si asupra comunitatii locale, prin dezvoltarea comertului sezonier, cresterea veniturilor din taxele locale, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com