Atacurile din Primăria Târgu Jiu au ajuns la faza pe afaceri

Consilierul local Mihai Paraschiv face acuzaţii grave la adresa viceprimarului Aurel Popescu. Paraschiv spune că acesta este motivul, pentru care PSD nu vrea un administrator public, pentru că s- ar închide robinetul. “Fosta firmă a fiicei lui Aurel Popescu primeşte lucrări cu încredinţare directă pentru renovarea unor grădiniţe, cu doi angajaţi, printre care una este soţia domnului viceprimar. Eu sunt curios, cum cu acea firmă, care nu are ca obiect principal de activitate construcţii , să reabiliteze grădiniţe, cu încredinţare directă. Sunt informaţii publice. Un angajat este doamna, care e director economic, iar celălalt angajajat probabil este polivalent, face şi grădiniţe,” a spus Mihai Paraschiv, la Radio Infinit.

Aurel Popescu nu a negat acuzaţiile, ci încearcă să pară un om de rând, a cărui familie munceşte din greu, pentru a avea un trai decent. „Soţia mea, ca şi soţia dumnealui , ca şi soacra dumnealui, ca şi toţi cetăţenii acestui oraş au dreptul …. are dreptul şi soţia mea să lucreze unde găseşte un loc de muncă pentru a câştiga un ban. Nu- i interzice Mihai Paraschiv, cum nici eu nu- i interzic soţiei şi soacrei sale, să aibă un venit pentru un trai decent. E jalnic, e patetic. Să- i fie ruşine,” spune Aurel Popescu.

Viceprimarul Aurel Popescu este cel care în campania electorală a pus la dispoziţia soţiei, maşina primăriei şi un şofer, pentru a o duce la serviciu.

Andrei Pavel

One thought on “Atacurile din Primăria Târgu Jiu au ajuns la faza pe afaceri

  • 27 septembrie 2017 la 14:35
    Legătură permanentă

    dac cum dracu numai firmele voastre muncesc cinstit sa castige un ban. eu de ce nu am loc sa gasesc delucru… vai de noi.. ca de voi nu duceti lipsa

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com