Atac dur la primarul din Motru

Atac dur la la adresa primarului din Motru, Gigel Jianu, din partea fostului consilier al lu Gigel Jianu. Atacul face referire la capacitatea primarului actual de a rezolva problema UATAA și de a face rost legal de fonduri de la autoritățile centrale.

„Despre a da doar din gură și a folosi legea pe post de hârtie igienică

Pe unde umblă și vorbește Primarul Faliment-Morega rămâne ,,un parfum greu,, de  incompetență.

Sunt niște cuvinte dure, dar când o întreagă comunitate suferă, nu mai este loc de floricele pe câmpii.

În această seară Primarul Faliment-Morega, la TVSUD, a spus numai minciuni și a încercat să caute vinovați.

VINOVATUL este doar  MOREGA.

Primarul  FALIMENT.

Da, el!

Subiectul 1 : UATAA Motru.

  1. a) De la preluarea mandatului Morega a încercat să falimenteze această societate și a dus o adevărată campanie mediatică pentru ca cetățenii să se debranșeze de la sistemul centralizat de termoficare.
  2. b) Morega-Faliment are la dispoziție alocari financiare din anul 2020, cca 6,3 milioane de euro pentru investitii de modernizare obținute de fostul primar Jianu și nici macar NU a realizat procedura de achizitii.

Păi, daca nu modernizezi UATAA ca să indeplinească condițiile de mediu, nu cheltuiești banii pe care îi ai deja alocați, cum mai ceri alți bani (și asta ilegal)?

Ca să-ți finanțeze statul incompetența ta?

  1. c) Guvernul nu a mai dat alți bani ,,la UATAA” pentru că primarul FALIMENT – Morega nu a știut cum să îi ceară în mod legal.

Putea să ia exemplu de la predecesorul său, Jianu!

În aprilie, ministrul dezvoltării îl și învață pe incompetent cum trebuie procedat pentru a primi bani. Dar ,,prea competentul” Morega nu pricepe. În loc de un proiect, face o petiție. Noaptea minții! Doamne ferește!

  1. Prin adresa respectivă Morega a cerut MDLPA să încalce  Legea 500/2002.
  2. NU a bugetat subvenția și nici pierderile induse și nu a transmis o hotărâre de consiliu local.
  3. A cerut subvenție de la stat pentru UATAA bazându-se pe alocări din fondul de rezervă bugetară care este pregătit DOAR pentru cheltuieli URGENTE și NEPREVAZUTE, când de fapt ar fi trebuit să ceară bani pentru ajutor de stat, o cu TOTUL ALTĂ PROCEDURĂ ȘI ALTE LEGI.
  4. Proiectul de act normativ trebuia să aibă ca obiectiv sprijinirea unității administrativ teritoriale (primăria) Motru pentru achitarea OBLIGAȚIILOR  pe care le are la furnizorul de energie termică.

( !!! Nu a știut nici măcar denumirea Ministerului Finanțelor ;)!!! ). Beznă …

Documentele atașate sunt mai mult decât concludente.

Mulțumesc domnului  secretar general adjunct al MDLPA Victor Banța  pentru bunăvoința de a-mi pune la dispoziție aceste înscrisuri!

(Pentru știința domnului Primar Faliment, domnul Banța este omul care a sprijinit cel mai mult municipiului Motru pentru obținerea finanțării pentru modernizarea UATAA  și ne-ar fi ajutat și acum… dacă primarul ar fi știut cum se procedează)

Mâine demontăm rând pe rând și restul minciunilor primarului FALIMENT-Morega.”, potrvit unei postări a lui Dan Matei, fostul consilier al ex-primarului din Motru, Gigel Jianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com