Asociaţie din Târgu Jiu, invitată la o manifestare de elită a comunităţii de business din România

Reprezentanți ai Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana” au participat, marți, la un important eveniment cu tradiție în comunitatea mediului de afaceri din România, intitulat „Global Manager Business Cocktail”.

Cea de a XI-a ediție a „Global Manager Business Cocktail” a avut loc marți seara la Hotel Pullman din Capitală. La acest eveniment cu tradiție în comunitatea de business din România a fost delegat să participe din partea Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana” dna Luminița Durău. Fiecare ediție a acestui eveniment de business aduce împreună peste 300 de oameni de afaceri, manageri și executivi ai unor companii din București și din întreaga Românie. Participanții au profitat de instrumentele de comunicare și networking pe care echipa „Oameni și Companii” le-a creat special pentru a facilita noi conexiuni și a consolida relații deja existente.

Reprezentantul Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana”, Luminița Durău, a declarat: „Participarea la un eveniment de o asemenea anvergură înseamnă stabilirea unor noi contacte, crearea unor legături cu viitori colaboratori sau parteneri ai AROSA. A fost oportunitatea reală de a crea legături cu ceilalți participanți la acest eveniment organizat de Oameni și Companii”.

Global Manager Business Cocktail este un proiect al echipei „Oameni și Companii” care se derulează din anul 2012 şi se adresează managerilor din toate domeniile de activitate. Scopul programului este promovarea naţională pentru companiile implicate şi realizarea de contacte de afaceri. La evenimente participă oameni de afaceri, factori de decizie din marile corporaţii, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi patronatelor, politicieni, diplomaţi şi reprezentanţi ai autorităţilor statului.

Comunitatea Global Manager România reunește anual peste 3.000 de antreprenori și executivi ai companiilor românești și  multinaționale. Membrii comunității se întâlnesc periodic în București, Iași, Bacău, Brașov, Constanța, Târgu-Mureș, Baia Mare, Sibiu, Timișoara, Galați, Cluj-Napoca.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com