AROGANŢĂ Locuieşte la Cluj, dar munceşte la Complexul Energetic Oltenia

Surse din candrul CEO atrag atenţia asupra modului în care sunt cheltuiţi banii companiei şi ne- au dat şi un exemplu. Este vorba de şeful Corpul Corpului de Control, Dorin Ioana, care s- a mutat împreună cu familia la Cluj Napoca, dar munceşte în continuare la Complexul Oltenia. Acesta face naveta săptămânal, astfel că spre sfârşitul săptămânii, de obicei miercuri sau joi, pleacă acasă cu delegaţie de la companie. Asta înseamnă că i se decontează combustibilul şi primeşte şi diurnă 100 de lei pe zi.

Se pare că nu este singura situaţie de acest gen. Sunt mulţi jurişti care care pleacă în delegaţii la Timişoara sau Bucureşti fără să aibă procese, doar să se plimbe. Singurii jurişti care merg cel mai des la procese sunt Dorina Jianu, Mihaela Lazăr şi Carmen Ninu.

Andrei Pavel

3 comentarii la „AROGANŢĂ Locuieşte la Cluj, dar munceşte la Complexul Energetic Oltenia

 • 10 octombrie 2017 la 0:46
  Legătură permanentă

  Spun doamnele de la intrare de la Corpul de Control ca vine la serviciu marti si pleaca miercuri inapoi la Cluj. ASa xa nu mai mintiti ca pleaca joi ca nu il prinde joia pe la Gorj niciodata, daca nu credeti verificati camerele de trafic spre Cluj si il reperati cand pleac[. Sunt online mai multe din ele.Sau cereti la CEO filmarile de pe camerele de la sediul ala din centru sa vedeti cand pleaca de acolo. O xsa fiti uimiti cate ore munceste Ioana Dorin pe saptamana, mai putin ca o gravida!

  Răspunde
  • 11 octombrie 2017 la 10:28
   Legătură permanentă

   Sa iti bagi macaroana in Mata. Eu sunt Vali si stiu eu cine da comenturi in numele de Vali. Va deranjeaza ca Golea si Condescu tin trintori din Primarie si CEO cu doua ore atunci sa vedem camerele. Cititi Durii Galeria pagina Facebook si vedeti hotiile

   Răspunde
 • 12 octombrie 2017 la 1:15
  Legătură permanentă

  Ce a sarit sluga sa pupe poala lui Ioana Dorin, ca doar el furniza documentele alea de le-au copiat procurorii si pentru care vei da cu subsemnatu in curand,stii tu care, alea de ti le trimite Ioana Dorin prin sti tu cine dar stim si noi. Si apropo chiar ma cheama Vali si cred ca ma si cunosti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com