„Aripi”, expoziție de artă plastică a Cristinei Cioplea

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj continuă seria de expoziții dedicate Centenarului Marii Uniri.

Iubitorii de artă sunt invitați, marți 13 noiembrie 2018, începând cu ora 12.00, să asiste la vernisajul unei noi expoziții semnate de artista gorjeană Cristina Cioplea, expoziție intitulată ”Aripi”. Lucrările expuse la Sala Florin Isuf a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj pot fi admirate timp de o săptămână.

“Expoziția reunește o serie de lucrări de grafică, realizate într-un timp relativ scurt (3 luni). În expoziție sunt prezente 3 direcții distincte: gravuri, monotipii realizate pe un material neconvențional și lucrări care cochetează cu tridimensionalul.

Titlul expoziției este “Aripi”. Aceste “Aripi” marchează sfârșitul unei perioade și începutul alteia. Schimbări în plan fizic și metafizic. Titlul de asemenea face trimitere la fenomenul „Butterfly effect”, dar îi imprimă expoziției un aer metafizic (aripi de înger). Fluturii sunt ființe efemere, la fel ca și oamenii. Timpul este relativ și poate fi raportat la diverse forme de viață ( de exemplu durata vieții unui fluture este de câteva zile, iar durata vieții unui om de câteva decenii. În ambele cazuri, prea puțin). “, a ținut să precizeze artista gorjeancă Cristina Cioplea.

Vă așteptăm cu drag așadar la vernisajul expoziției marți 13 noiembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com