Ar putea rămâne Gorjul fără un parlamentar?

Unul dintre parlamentarii de Gorj ar putea rămâne fără mandat. Este vorba de deputatul Victor Ponta. Acesta a declarat că dacă liderul PSD Liviu Dragnea va demonstra că Victor Ponta l-a denunţat în ultimul dosar deschis de DNA, atunci parlamentarul de Gorj îşi va da demisia.

„Dragnea Mincinosul Național tocmai a spus din nou la televizor că eu l-am denunțat! Dar nu poate să aducă o copie după denunțul meu că nu are bani! Așa mincinos care să își bată joc de toată lumea nu am văzut! Din respect pentru membrii și alegătorii PSD trebuie să lămurim definitiv acest lucru! Îi propun public să procedăm după cum urmează: el, dacă aduce o copie după denunțul (pretins) al meu, în aceeași zi, îmi dau demisia din Parlament și nu voi mai face politică. Dacă, însă, îi aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor (ca și Teodorovici, Grindeanu, etc) și nu am depus niciodată vreun denunț penal contra lui, atunci își dă el demisia din Parlament și din PSD!! Simplu și clar – hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj? PS – eu voi face mâine cerere oficială către DNA să îmi comunice calitatea procesuală în acel dosar (denunțător sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate mâine să ceară o copie a declarației mele și să o facă publică (am  înțeles că nu are bani să copieze  – îi plătesc eu fotocopie de 5 pagini)”, a precizat Ponta pe contul său de Facebook.

Ponta a avut luni treabă la instanţă

Fostul premier, Victor Ponta, a fost așteptat luni la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a fi audiat în dosarul „Turceni-Rovinari”. În același dosar mai sunt inculpaţi fostul ministru al Transporturilor şi fost senator PSD, Dan Şova, şi foştii directori ai complexelor energetice Rovinari şi Turceni. Dan Şova, avocat coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi “Şova şi Asociaţii” la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală şi spălare de bani. Laurenţiu-Dan Ciurel este acuzat de trei infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, iar Dumitru Cristea şi Laurenţiu-Octavian Graure, fost director economic al CET, de abuz în serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com