Ar putea fi promovat Sorin Boza!?

Actuala conducere a Ministerului Energiei are planuri mari pentru Sorin Boza în cazul în care Complexul Energetic Oltenia va intra pe o linie stabilă. În momentul de faţă aproape că nu există motiv pentru înlocuirea din funcţie a lui Sorin Boza. Că se pricepe sau nu la minerit şi energie, în mandatul său, Complexul Energetic Oltenia va înregistra un profit de aproape 300 de milioane de lei, după trei ani consecutivi de pierdere. Sorin Boza poate fi văzut de şefii din Ministerul Energiei ca un adevărat panaceu pentru Complexul Energetic Hunedoara, de exemplu, acolo unde lucrurile au eşuat până acum.

 Promovarea poate fi o sabie cu două tăişuri

O posibilă promovare a lui Sorin Boza ar putea fi şi un moment prieltnic pentru politicienii care vânează managementul Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de funcţiile de conducere râvnite de mediul politic. Oricum, în orice moment Guvernul poate decide ca OUG 109 să nu se mai aplice la Complexul Energetic Oltenia şi la CEH şi vor fi posibile orice schimbări de management, inclusiv trimiterea lui Sorin Boza în Valea Jiului pentru a “drege” lucrurile. Pâinea şi cuţitul sunt la Guvern. Deocamdată, orice mişcare politică este încurcată de OUG 109, privind managementul corporativ al întrepriderilor publice.

3 comentarii la „Ar putea fi promovat Sorin Boza!?

  • 31 octombrie 2017 la 20:05
    Legătură permanentă

    Luati-l si duceti-l sa-i abrambureasca si pe aia! N-o sa intelegeti ca succesul lui BOZA e de conjunctura nu ca se pricepe. Era mai bun IlieJAFin energie decat Boza!1

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com