Aproape 600 de locuri de muncă BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI. Absolvenţii au plecat deja în alte judeţe sau în afara ţării.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj organizează astăzi, de la ora 10,00 pentru angajatori, absolvenţi şi alte persoane care sunt în căutarea unui loc de muncă, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Evenimentul are loc la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str. Tineretului nr 1, „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI“. Angajatorii care au locuri de muncă vacante au fost solicitaţi să participe la acestă acţiune. Până joi, fuseseră contactaţi peste 200 agenţi economici din judet, cei care au confirmat participarea la această bursă oferind un număr de 583 locuri de muncă, din care 23 pentru persoane cu studii superioare.

Meserii căutate

Dintre meseriile solicitate de către angajatorii care vor fi prezenţi la această bursă menţionăm: lucrător gestionar, fierar betonist, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, sudor, şofer, barman, ospătar, muncitor necalificat, electrician,  inginer, agent/inspector asigurare, mecanic auto, tehnician, operator calculator, etc, iar pentru persoanele cu studii superioare inginer constructor, programator, economist, inginer  in industria  alimentară, etc. La Bursă nu vor avea acces doar absolvenţii, pentru că o mare parte a acestora sunt plecaţi în alte judeţe sau la muncă în străinătate. Anul acesta a fost înregistrat de altfel un record negativ în ceea ce priveşte numărul foarte mic al absolvenţilor care s-au înregistrat la AJOFM pentru a beneficia de indemnizaţie de şomaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com