APM recunoaște dezastrul de la depozitul de gunoi  

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Gorj a transmis că la depozitul de gunoi din Târgu Jiu sunt probleme majore. În momentul de față firm care administrează depozitul nu respectă Autorizaia Integrată de Mediu.

„APM Gorj a transmis în data de 07.12.2020, către  POLARIS MEDIU SRL, Notificarea prealabilă  Nr. 9283 , ca urmare a adresei nr. 9716/03.12.2020 a Gărzii Naționale de Mediu, prin care instituţia noastră a fost înştiinţată cu privire la constatarea neîndeplinirii de către agentul economic a măsurilor din Autorizaţia Integrată de Mediu ( AIM).

Prin Notificarea prealabilă transmisă, APM Gorj a solicitat operatorului economic îndeplinirea în termen de maxim 60 de zile a măsurilor impuse de Garda Naţionala de Mediu.

SC POLARIS MEDIU a cerut în instanţă suspendarea Notificării prealabile emisă de către APM Gorj. Următorul termen de judecată este programat la data de 29.01.2021, la Tribunalul Gorj. Termenul limită pentru îndeplinirea măsurilor impuse de către APM Gorj prin Notificarea prealabilă, îl reprezintă data de 06.02.2021.

APM Gorj va urma procedura dispusă de instanţa de judecată competentă.

Referitor la problema funcţionării Depozitului ecologic din Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj a convocat pentru mâine, 22.01.2021 , o şedinţă de lucru cu toate instituţiile cu competenţe în domeniu.”, conform APM Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com