Aparegio a marcat banul și are liniște pe timp de secetă

Aparegio Gorj a marcat banul în stânga și în dreapta și nu mai comentează nimeni de amantele și de zonele în care apa a trecut pe rație. Și la Târgu Jiu au început să apară unele probleme, dar rețeaua rezistă. Nu comentează nici dintre liderii de opinie. Nici edilii nu mai spun una alta, semn că o fi primit oferta cu angajările sau contractele.

În rest, în loc de soluții pentru apă, Aparegio face apel la conștința publică, să nu se mai ude în draci ștevia și plătăgelele și să se facă economii. Poate s-o înțepa în conducta Craiovei de la Isvarna.

„Accesul la apă curată este un drept esențial al omului. Aproape toată apa proaspătă disponibilă pentru uzul uman provine din precipitaţii, care variază imens în timp şi spaţiu. Având în vedere aceste considerente, puteți înțelege cu ușurință motivul pentru care ne adresăm în aceste momente utilizatorilor serviciului nostru cu rugămintea de a dovedi maximă responsabilitate în utilizarea apei potabile furnizate, când din cauza caniculei prelungite și a secetei sunt afectate debitele apelor şi refacerea apelor subterane. Conştiinţa publică este indispensabilă pentru mobilizarea unui sprijin efectiv în managementul durabil al apelor şi este mai mult decât necesară, obligatorie am putea spune pentru producerea schimbărilor necesare în comportament şi acţiuni, pentru a preveni efectele secetei, expuse mai sus, care ar afecta întreaga comunitate.

De aceea adresăm  rugămintea  consumatorilor/clienților noștri să utilizeze apa potabilă cu maximă responsabilitate, strict în scop casnic, menajer, evitând  folosirea apei potabile pentru alte scopuri, neesențiale.

Să nu uităm că deşi în cele mai multe ţări prima prioritate o constituie satisfacerea nevoilor fundamentale de apă ale oamenilor, o cincime din populaţia lumii nu are acces la apă de băut!

Prin urmare, suntem convinși că veți înțelege motivele acestui apel plecând de la înțelegerea că resursele de apă sunt limitate și trebuie folosite cu maximă responsabilitate. În caz contrar, vom fi nevoiți să trecem la restricții în furnizarea apei. Suntem convinși că demersul nostru va fi corect înțeles și transpus în acțiuni corespunzătoare ale fiecăruia, pentru binele întregii comunități.”, conform Aparegio Gorj. Frăția banului și a angajărilor a așternut tăcerea peste o companie cocoșată de amante și de pile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com