Anunţ şoc din partea conducerii CEO! Este vizată o cunoscută companie.

Conducerea CEO anunţă public, printr-un comunicat de presă, că a decis să elimine o condiţie din caietul de sarcini pentru achiziţia de covor de cauciuc. Este vorba de clauza obligativităţii preluării deşeurilor. Artego a asigurat în ultimii ani benzile de cauciuc pentru CEO, însă, prin eliminarea condiţiei, Artego nu mai este sigură că va câştiga licitaţia. Este vorba de un acord-cadru pe doi ani. Dacă va pierde contractul cu CEO, Artego va sta pe margine timp de doi ani de zile.

„In vederea asigurarii cresterii competitei pentru derularea procedurii de achizitie covor de cauciuc necesar CE Oltenia pentru urmatorii 2 ani, conducerea companiei a decis eliminarea conditiei din anteriorul Caiet de Sarcini, prin care se solicita si asigurarea preluarii deseurilor de cauciuc existente.

Continutul actualului Caiet de Sarcini da posibilitatea participarii la licitatie a tuturor producatorilor de benzi de cauciuc,  procedura fiind in derulare in mod transparent, pe SEAP, singurul criteriu de atribuire fiind dat de pretul cel mai scazut, in conditiile respectarii calitatii solicitate”, potrivit unui comunicat de presă al CEO

One thought on “Anunţ şoc din partea conducerii CEO! Este vizată o cunoscută companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com