Angajaţii din Termocentrala Rovinari se întreabă cât o să mai ţină în spate Termocentrala Turceni

Angajaţii Termocentralei Rovinari au început să se întrebe ce are de gând conducerea Termocentralei Turceni, în privinţa situaţiei grupurilor energetice. Liderii de sindicat de la Termocentrala Rovinari sunt nemulţumiţi de faptul că în anumite perioade s-a ajuns ca la Sucursala Electrocentrale de la Turceni să se funcţioneze cu un singur grup energetic, în timp ce la Rovinari se merge de luni de zile la foc continuu cu maximum de grupuri.

Duduie grupurile de la Rovinari: cea mai ieftină energie

Nemulţumirea este justificată şi de faptul că în timp ce Termocentrala de la Rovinari susţine în mare parte producţia de energie electrică de la Complexul Energetic Oltenia, termocentrala de la Turceni este la un nivel superior cu lefurile angajaţilor. De asemenea, pe lângă faptul că au lefurile în general mai mici decât colegii lor de la Sucursala Electrocentrale Turceni, energeticienii de la Rovinari produc şi cel mai ieftin curent electric din Complexul Energetic Oltenia. Aşadar, nemulţumirea este dublă. Este de aşteptat ca în perioada următoare să fie luate măsuri pentru ca situaţia să reintre în normal. Cât de cât. Cât? Când?

One thought on “Angajaţii din Termocentrala Rovinari se întreabă cât o să mai ţină în spate Termocentrala Turceni

  • 20 octombrie 2017 la 10:44
    Legătură permanentă

    De ce nu spun de la Rovinari si ca majoritatea investițiilor au mers la ei? Plus ca sunt dublu ca număr de angajați. De ce când erau separate, Complexul Turceni a avut totdeauna profit mai mare decât ei??? Niste lideri de…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com