Angajaţii CEO vor intra gratuit în Baza de Tratament de la Săcelu

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia vor beneficia prin contractul colectiv de muncă de o facilitate privind accesul în Baza de tratament de la Săcelu. În cadrul negocierilor privind contractul colectiv de muncă se avea în vedere inclusiv acordarea de bilete de odihnă şi tratament. Acest lucru nu este posibil însă din cauza condiţiilor improprii de cazare la hotelul din cadrul Bazei de tratament deţinută de Complexul Energetic Oltenia.

Astfel, se negociază în momentul de faţă obţinerea pentru toţi salariaţii companiei a unei facilităţi privind intrarea la bazinele în aer liber. Se are în vedere ca minerii şi energeticienii să nu achite taxa de intrare în sezonul care urmează.

One thought on “Angajaţii CEO vor intra gratuit în Baza de Tratament de la Săcelu

  • 13 martie 2018 la 14:17
    Legătură permanentă

    Mai bine ar negocia bilete de tratament in statiuni ballneo cunoscute , nu in jegul de la Sacelu, unde nici macar namol nu mai e.Sunt sute daca nu chiar mii de oamneni din CEO chinuiti de boli profesionale ;reumatism, depresii , alergii si astea toate se datoreaza mediului de lucru;frig,ploaie ,canicvula,ger…praf ,zgomot …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com