Angajații CEO, la chef cu un prestator care are zeci de contracte cu compania! Ar urma să participe și Boza

În weekend-ul care urmează este organizat un chef pe Clisura Dunării, la care ar urma să participe juriștii CEO, dar și directorii Sorin Boza și Daniel Antonie. Petrecerea va avea loc la pensiunea omului de afaceri Dan Bălan  și va începe vineri seara. Nu se știe în acest moment ce sărbătoresc agajații, va fi interesant de văzut cine va plăti toată consumația.

Dan Bălan este considerat unul dintre băieții destepți, abonat la banii CEO

Anul acesta juranlul.ro scria : “TPSUT Mehedinţi, de asemenea abonată la banii CE Oltenia, este controlată de omul de afaceri Dan Bălan, şi el cu probleme penale. În 2014, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara l-au acuzat de fraudarea de fonduri europene, într-un dosar cu un prejudiciu de un milion de lei. Şi Dogerik Trans SRL a atras atenţia procurorilor. În 2015, DNA a cerut de la CE Oltenia toate contractele încheiate cu această firmă, suspectând mai multe ilegalităţi. Dogerik Trans este condusă de Dragoş Giurea, dar un politician local declara public, în 2015, că firma i-ar aparţine, în realitatea, lui Daniel Antonie, directorul general al Diviziei Miniere din cadrul CE Oltenia.”

2 comentarii la „Angajații CEO, la chef cu un prestator care are zeci de contracte cu compania! Ar urma să participe și Boza

  • 20 octombrie 2017 la 10:17
    Legătură permanentă

    Un chef pe banii prestatorilor care trebuie sa se achite și ei cumva pentru contractele pe banda rulantă care li se oferă. Și cine altcineva sa meargă decât c…… de juriste și c….. de Antonie și Boza!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com