Angajații CEO au CCM

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de un nou Contract Colectiv de Muncă. Se apropie de final negocierile pentru Contractul Colectiv de Muncă. În general, majoritatea sindicatelor sunt mulțumite de modul în care au avut loc negocierile și au obținut în mare parte ce a fost solicitat.

Drepturile de care vor beneficia salariații Complexului Energetic Oltenia:

De la 01.04.2022 se vor acorda 250 lei la fiecare clasă din grila de salarizare. Sporul de carieră și pericol se cumulează în spor pericol de 300 lei pentru activitatea de producție. La subunitățile care nu au avut spor de fidelitate se acordă acest spor. Din adaosul de 1.750 lei se vor acorda 400 lei în avans(prima chenzină).

În aprilie se va acorda prima de Paști, în iunie prima de combustibil, în iulie prima de Ziua Energeticianului, iar în decembrie prima de Crăciun.

-zile de concediu suplimentar identic la toate subunitățile;

-primele inclusiv combustibilul vor fi de 2.000 lei fiecare și se vor acorda în bani. La prima de Paște și de Crăciun din cei 2000 de lei doar 1700 de lei se impozitează cu 41.5%, suma de 300 lei fiind deductibilă;

-adaosul lunar va fi de 1.750 lei;

-ziua femeii și bani pentru copii: 200 lei;

-ajutoarele de deces cresc de la 3.800 lei la 5.000 lei;

– se acordă trei zile libere la decesul fratelui, surorii, bunici, socrii, nora, ginere, nepoți;

-fondul de avansare/promovare va fi de 200 lei brut la numărul de salariați din subunitate. Criteriile vor fi stabilite în Comisia Mixtă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com