Angajaţi de la Termocentrala Rovinari au ajuns în Anglia şi în Dubai

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia(CEO) au dus profesionalismul lor pe alte meleaguri. Este vorba de personalul care a părăsit compania în ultimele luni. Chiar şi după disponibilizările colective zeci de salariaţi au luat drumul altor ţări. Multe firme din ţară au început să îi contacteze pe angajaţii din domeniul IT. Unii dintre aceştia şi-au transformat în euro lefurile pe care le primeau în lei din partea Complexului Energetic Oltenia. Dacă şeful IT din companie primeşte sub 6.000 de lei, de la o companie IT ar putea încasa luna lejer 6.000 de euro.

Au plecat în Anglia şi în Dubai

Potrivit reprezentanţilor companiei, există specialişti care au dat curs ofertelor primite de peste hotare şi acum au ajuns să lucreze pentru companii mari din Anglia şi chiar din Dubai. Energeticienii Complexului Energetic Oltenia şi chiar sudorii sunt la mare căutare în ţări precum Belgia şi Germania. Pleacă specialiştii din companie. Problema e cine vine din urmă. Interesează pe cineva de la Resurse Umane?

Andrei Pavel

3 comentarii la „Angajaţi de la Termocentrala Rovinari au ajuns în Anglia şi în Dubai

 • 7 septembrie 2017 la 6:48
  Legătură permanentă

  peste tot ii asa, stati linistiti, ce-i desptepti trebuie sa plece ca ii deranjeaza pe sefii prosti.

  Răspunde
 • 7 septembrie 2017 la 6:55
  Legătură permanentă

  asta se v-a intampla in toate societatile sau companiile cu capital de stat,de vina sunt sindicatele indiferent cat de rotunzi s-ar da ei. Sindicatele prin farimitarea si inmultirea lor de fapt au dus la slabirea puterii lor a sindicatelor, cat si a celor care fac parte din ele… aici ar fi multe de spus…. 2. atata timp cat majorarile salariale s-au facut pe criterii ,, din ce sindicat faci parte,, sau cresteri salariale in procente in loc de sume fixe egale pt toata lumea , in decursul zecilor de ani , discrepantele salariale intre sefii si clasa muncitoare este foarte mare , chiar si de 10 ori… in ce lume traim?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com