Anchetă pentru vătămare corporală din culpă la Centrul Suseni. Pleacă directorul Tătaru?

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la articolul publicat pe o rețea de socializare, potrivit căruia o bătrână internată la un complex de îngrijire și asistență, din localitatea Suseni, ar fi fost mușcată de șobolani.

Polițiștii s-au deplasat la complexul din Suseni, ocazie cu care s-a constatat că în noaptea de 19/20 noiembrie, femeia, de 77 ani, din comuna Dănești, internată în centrul de îngrijire, ar fi căzut din pat, ocazie cu care s-ar fi lovit în zona feței.

Victima prezintă escoriații și vânătăi la nivelul antebrațelor și încheieturilor membrelor superioare, fapt pentru care, la fața locului s-a solicitat prezența unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Tiberiu Tătaru este director al Centrului Suseni şi pare tentat să părăsească funcţia, mai ales după cele întâmplate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com