Anchetă pentru neglijență în serviciu la Spitalul Județean

Polițiștii gorjeni au demarat o anchetă pentru neglijență în seriviciu la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Au fost audiate câteva cadre medicale, în legătură cu situația infecțiilor nosocomiale din unitatea medicală.

Consilierul județean Victor Banța susține că există diferențe de raportare în documente publice..„Există un referat în care se constată zeci de infecții într-o anumită zonă a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba de o secție unde au loc intervenții chirurgicale, dat nu secțiile Chirurgie I și II. Dar este o secție unde se lucrează cu bisturiul, cu aparatură minim invazivă sau altfel și unde sunt expuși atât bolnavii, pacienții, cât și personalul medical. Văzând acel referat eu am solicitat un document în baza Legii 544 cu toți indicatorii statistici. Mi s-a dat un răspuns din care rezultă că în zona respective au fost zero infecții nosocomiale”, a declarat Victor Banța.

La rândul său, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Gigel Capotă, a spus că unitatea pe care o conduce merge bine și serviciile sunt apreciate de pacienți,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com