„Amantele şi fiicele” sunt acum subalternele lui Romanescu şi trebuie să dea ochii cu ele

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a exprimat în public în legătură cu angajările făcute de pesedişti la Direcţia de Evenimente, Promovare Turistică şi tăiat frunză la câini sau cum s-o mai numi. Nu contează. Chiar dacă are informaţii în legătură cu viaţa intimă a subalternelor sale, cărora le este şef, chiar dacă să zicem că ar fi adevărate informaţiile pentru unele dintre angajate, edilul ar fi trebuit să fie mai diplomat.

Adică să nu le jignească în public, chiar dacă ar fi adevărat, ci doar să le evalueze şi să le dea afară dacă nu corespund profesional şi singura lor calitate este că sunt fiice sau amante. Că vrea sau nu să accepte, a trecut un an de când este primar la Târgu Jiu, iar „fiicele şi amantele” preluate de la PSD îi sunt acum subalterne. Lucrează cu ele, dă ochii cu ele, în unele ocazii.

Primarul chiar a evaluat anul trecut direcţiile din primărie şi cam toate au primit calificative bune. Să le mai evalueze o dată şi să scape de „fiice şi de amante”, dacă acestea au fost singurele „calităţi” pentru care au fost angajate. Sau sunt „fiice şi amante” competente. Altfel, primarul Marcel Romanescu conduce o primărie plină de „amante şi fiice”. El e şeful acum. E ca şi cum i-ai trage o flegmă în ceafă colegului de echipă sau jucătorului pe care îl antrenezi şi apoi eşti nemulţumit că nu marchează goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com