Amânare pentru Pandurii în dosarul falimentului

Tribunalul Gorj a amânat astăzi luarea unei decizii în dosarul în care a fost cerut falimentul Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Următorul termen a fost programat pe 17 ianuarie 2018.

One thought on “Amânare pentru Pandurii în dosarul falimentului

 • 12 octombrie 2017 la 0:49
  Legătură permanentă

  Daca vreti sa publicati parerea unor tineri de 17 ani despre conducatorii judetului si orasului

  Pandurii Targu Jiu Under 17
  10 octombrie la 23:46 ·
  Maine 11 Octombrie 2017 se v-a decide soarta copiilor nostrii de la Pandurii Targu Jiu si implicit soarta echipei fanion a judetului Gorj sau cum se spune in Lumea buna a Fotbalului EMBLEMA Gorjului .
  Dupa parerea Stimatului nostru Primar si in speta Domnul Marcel Romanescu nu ar fii un capat de tara daca se declara falimentul ca o sa aiba grija de centrul de copii si juniori la fel si domnul Presedinte al Consiliului Judetean Gorj o sa sprijinim Centru de Copii si Juniori dar cum tot ca pama in momentul de fata din ianuarie 2016 si pana in prezent ? FALS ,FALS ,FALS FALS ,si din nou FALS .
  Dupa mai multe informari DOMNILOR MAI MARI ai acestui Judet sau CAPI cum se spune mai nou va aduc la cunostiinta ca o data cu intrarea in Faliment a echipei PANDURII LIGNITUL TARGU JIU Centrul de Copii si Juniori dispare iar prin infiintarea unui nou Club aceasta competitie in curs v-a disparea si nici anul urmator nu veti putea inscrie copiii la competitiile de JUNIORI A si B iar acesti minunati baieti care vin zii de zii la antrenamente vor fii lasati in afara competitiilor chiar atunci cand au nevoie mai mare .adica in momentul in care trebuie sa faca pasul spre Seniori . Singura sansa a lor ar fii Transplantul adica FC SIRINEASA condusa din umbra de Domnul Nicu Sarcina sa Lipeasca acesti tineri fotbalisti de Clubul Dansului si atunci ar Fii Salvati .
  Cum credeti domnilor Conducatori ca puteti Dumneavoastra sa pastrati mana unui mort iar restul sa fie dus la groapa fara transplant nu se poate Iar ne amagiti ca in momentul in care ati venit dupa voturi .Amagire-Minciuna -Amagire si iarasi minciuna dar sa nu uitati O data cu disparitia acestui club o sa dispareti si dumneavoastra de la conducerea acestui Judet si Municipiu o sa pierdeti alegerile la mare distanta pentru ca ne-am saturat sa traim in MINCIUNA . Rusine sa mai SI IESITI SA SPUNETI CA SI ALTE CLUBURI AU FALIMENTAT SI CANU ESTE CAPAT DE TARA . DAR SA SPUNETI CA VOI ATI FALIMENTAT CLUBUL NU SPUNETI VOI BRAVI CONDUCATORI .

  PACAT DACA DISTRUGETI EMBLEMA ACESTUI JUDET SI ANUME PANDURII LIGNITUL TARGU JIU MARE PACAT
  https://www.facebook.com/Pandurii-Targu-Jiu-Under-17-1999000193718076/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com