Aliații din PSD și PNL își dau în cap la Gorj

Aliații din PSD și PNL își dau în cap la Gorj. Se critică reciproc de parcă mâine ar avea loc alegeri locale și parlamentare.

„Urmare a declarațiilor exprimate în spațiul public de către un senator PNL din județul Gorj,  pentru o corectă informare a gorjenilor, trebuie specificat faptul că este vorba despre un politician care în trei ani a schimbat cinci partide.

De asemenea, trebuie știut că, acum, domnul senator este coleg de partid, în relații foarte bune, cu cel care se face răspunzător de situația din energie. Pentru că acum are alte interese, acesta încearcă să acopere și atacurile lansate in trecut la adresa respectivului ministru, și ceea ce se întâmplă în domeniul energetic.

Atmosfera din PNL se reflectă în ieșirile publice ale celor care își doresc în disperare să se afirme. Declarațiile apărute în spațiul public sunt pur politice, fără susținere, venite din partea unora cărora le este greu să vorbească despre ceea ce fac, când nu fac nimic. Atacurile populiste demonstrează, pe de o parte, caracterul, iar pe de altă parte, neputința de a se pune în valoare ale celor care se lansează.

Pe această cale, președintele PSD Gorj, domnul Mihai Weber, și prim-vicepreședintele partidului, domnul Cosmin Popescu,   transmit faptul că luptele subterane pentru putere din interiorul PNL sau jocurile murdare nu reprezintă interes pentru dumnealor.

Interesul conducerii PSD Gorj este bunăstarea fiecărui locuitor, prin realizarea de investiții în toate domeniile, în toate localitățile județului. Astfel, în ultimii trei ani, Gorjul a beneficiat de sume uriașe comparativ cu anii precedenți, care se regăsesc în infrastructura spitalicească,  rutieră, școli,  grădinițe,  lăcașe de cult,  alimentare cu apă,  canalizare,  etc.”

Ce declarase Iordache?

„𝐃𝐞𝐦𝐚𝐠𝐨𝐠𝐢𝐚 𝐏𝐒𝐃 𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞!

Domnilor de la PSD, lăsați vorbitul fără rost și atacurile neloiale la adresa celor care chiar au un merit în salvarea Complexul Energetic Oltenia!

La Tg-Jiu, Ministrul Energiei a spus ferm că nu se închide nicio centrală pe cărbune, dar social democrații insistă să-și asume merite, deși n-au mișcat un deget.

În disperarea lor pentru imagine, PSD-iștii uită  un lucru: când au fost la guvernare nu au făcut nicio expropriere, au ținut fronturile de lucru blocate și au lăsat compania să se împrumute la bănci și să se descurce cu plata certificatelor!

 

Dacă e să fim corecți, guvernele PNL și ministrul ăsta de la energie, pe care-l tot atacă PSD, au salvat de la faliment compania printr-o infuzie masivă de 1 miliard de euro de la bugetul de stat pentru achiziția de certificate de CO2 și prin aprobarea altui miliard de euro pentru investiții în Gorj și Dolj.

Domnule Weber, dacă v-ați hotărât, în sfârșit, să faceți ceva concret pentru gorjeni, nu veșnica dumneavoastră vrăjeală:

rezolvați problema legii 197 la Ministrul PSD al Muncii, domnul Budăi!

demarați lucrările la drumul expres, finalizați centura și modernizați drumul Tg-Jiu- Drăgășani, că am votat toți, există fondurile și totul ține de Ministrul PSD al Transporturilor, domnul Grindeanu!

𝐏𝐒𝐃, 𝐡𝐚𝐢 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐛𝐚̆, 𝐧𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐞𝐬𝐜 𝐚𝐥𝐭̦𝐢𝐢!”, conform senatorului Ion Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com