Aleşii locali trebuie să le ofere o şansă copiilor din Târgu Jiu care vor să facă sport

Aleşii locali din Târgu Jiu sunt invitaţi să se gândească la soarta sportului local şi să ia o decizie în privinţa deblocării situaţiei Clubului Sportiv Municipal. Situaţia la CSM este blocată total, după ce Robert Bălăeţ nu mai poate fi instalat în funcţia de director. ALDE Gorj a cerut o nouă întâlnire între autorităţi şi persoanele responsabile, liderii politici şi a altor interesaţi să rezolve problemele CSM.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că nu va participa la şedinţă pentru că e vorba doar de interese politice şi nu de soluţii reale pentru resuscitarea mişcării sportive din oraş. Romanescu spune că sunt două soluţii: şedinţă de îndată marţi la ora 17,00, privind validarea rezultatului concursului pentru şefia CSM sau aprobarea Hotărârii propuse de primar pentru a se putea trece la semnarea contractului de mandat.

Cererea ALDE

„Ref: Întânire mâine, ora 09.00, la Primăria Tg-Jiu pentru CSM

Având în vedere că:

-ALDE a oferit primarului Marcel Romanescu o soluție pentru                                       rezolvarea crizei Clubului Sportiv Municipal dar acesta nu                                        dorește să o pună în aplicare.

– Municipiul Tg-Jiu este unul dintre puținele orașe reședință de                                județ fără un club sportiv municipal.

– Există resurse în bugetul local pentru finanțarea sportului din Tg-                            Jiu.

– Tinerii și copiii din Tg-Jiu merită un Club Sportiv Municipal,                                       funcțional.

Propunem ca primarul Marcel Romanescu, viceprimarii, președinții partidelor reprezentate în Consiliul Local Tg-Jiu și consilierii să se întâlnească mâine, în cadrul unei ședințe informale, pentru a găsi soluții reale și urgente pentru deblocarea situației.

Facem apel la toți cei implicați să renunțe la atitudinea demagogică și politicianistă și să pună interesul târgujienilor pe primul loc. Întâlnirea va avea loc mâine, la ora 09.00, la Primăria Tg-Jiu.”, potrivit unui comunicat al ALDE Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com