Afaceriştii mai au de aşteptat o lună până să îşi treacă tirurile pe podul de la Turcineşti

Din fericire, pentru afaceriştii care transportă lemne sau materiale de construcţie cu autovehicule de mare tonaj peste podul de la Turcineşti există şi o veste bună. Restricţia de maximum 5 tone nu va fi valabilă decât până pe 3 noiembrie şi astfel traficul ar putea reveni la normal pentru toate tipurile de autovehicule. Este cunoscut faptul că podul vechi de o jumătate de secol a fost tranzitat din greu de maşinile de mare tonaj încărcate cu lemn sau cu materiale de construcţie. Oficial, podul a fost avariat de viiturile de pe râul Jiu. Neoficial, a mai fost şi altceva.

Anunţul IPJ Gorj

„În perioada 02.10.2017 – 03.11.2017 se va deschide circulaţia publică pe D.J. 664 Turcineşti. În această perioadă vor fi instituite restricţii temporare de circulație, în următoarele condiţii: – se interzice circulaţia autovehiculelor având masa maximă admisă mai mare de 5 tone; – la intrările pe acest sector de drum (capetele podului) se vor amplasa indicatoare cu inscripţia „5T” însoţite de un pano adiţional cu inscripţia „02.10.2017 – 03.11.2017”, – la intersecţiile DN 66 cu DJ 664, DJ 664 cu DJ 664A şi DN 66 cu DC 149 Bumbeşti-Jiu, se vor amplasa panourile prevăzute în documentaţia supusă avizării, conţinând rutele ocolitoare pe care se va devia circulaţia vehiculelor cu o masă mai mare de 5 tone; – sunt exceptate de la restricţiile de circulaţie vehiculele aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătăţii şi cele ale administratorilor drumurilor publice din România; Polițiștii vor monitoriza zona pentru prevenirea evenimentelor și încălcarea restricțiilor de circulație.

Andrei Pavel

One thought on “Afaceriştii mai au de aşteptat o lună până să îşi treacă tirurile pe podul de la Turcineşti

  • 5 octombrie 2017 la 8:52
    Legătură permanentă

    „Neoficial, a mai fost si altceva.” Ce anume? Viiturile vor fi săpat la piciorul podului, dar sa nu uitam ca la momentul dislocării acestuia era debit normal pe Jiu…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com