Afaceri cu maşini de lux, închiriate cu ora în Târgu Jiu. Un consilier local vrea să închirieze una.

Un consilier local din Târgu Jiu este interesat de cine face afaceri cu maşini de lux în Târgu Jiu. Mihai Paraschiv, consilier municipal la Târgu Jiu, a făcut publică o listă cu maşinile oferite spre închiriere în Târgu Jiu, în sistemul RENT A CAR. Om de afaceri, Paraschiv a anunţat că îşi doreşte să închirieze personal o maşină de lux. Două din maşinile monitorizate de Compartimentul de specialitate din Primăria Târgu Jiu au literele LUX la numărul de înmatriculare.

„Se pare ca în Targu Jiu exista 5 autoturisme care ofera servicii de RENT A CAR. Banuind ca sunt 2 autoturisme luxoase, ma ajutati cu o informatie , un numar de contact sau cum pot sa inchiriez unul dintre cele 2 autoturisme GJ 23 LUX sau GJ 27 LUX ?”, se întreabă Mihai Paraschiv, consilier local în Târgu Jiu.

Sunt multe firme care oferă spre închiriere maşini

„RentCityCar Targu Jiu (RENT A CAR Targu Jiu) ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme la cele mai bune preturi. Folositi filtrele de mai jos pentru a selecta autoturismul dorit din parcul de inchirieri masini Targu Jiu.Inchiriati masina dorita in Targu Jiuj fara a mai plati taxe de anulare sau modificare. Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari sau puteti contacta agentul nostru din zona Targu Jiu la nr. tel: (+40) 742 958 03. Daca va aflati in Targu Jiu va recomandam sa vizitati Casa Memoriala Constantin Brancusi si Coloana Infinitului.Atractii ale acestui oras sunt „Poarta Sarutului” si „Masa Tacerii”. Special pentru clienti am creat serviciul de rent a car Targu Jiu Non-Stop. De asemenea agentul nostru va poate recomanda o serie de pensiuni din zona orasului Targu Jiu”, potrivit unui anunţ de siteul firmei de închiriere maşini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com