Afacerea secolului: Datul cu mopul pe betonul amprentat din Târgu Jiu: 100.000 de lei!

Autorităţile de la Târgu Jiu vor să intre cu siguranţă în Cartea Recordurilor, prin afacerile extrem de bănoase pe care le promovează. Pentru alţii. Este de apreciat faptul că încurajează mediul economic, dar prin ce modalităţi, lasă de dorit. Este vorba de fonduri alocate de la bugetul comunităţii locale pentru achiziţia serviciilor de întreţinere a betonului amprentat din centrul oraşului.

Lăcuire beton amprentat zona Victoria Centru, municipiul Târgu Jiu

Povestea betonului amprentat din centrul oraşului Târgu Jiu o cunoaşte toată lumea. Nu a înţeles nimeni de ce nu a fost construit un centru din granit. Probabil ca să nu dureze şi nu mai câştiga nimeni cu lucrările de întreţinere. Costurile de construcţie era similare. Nici nu mai contează acum, pentru că faptele sunt chiar consumate pe deplin, iar făptuitorii au scăpat şi de anchetele penale. Adică nu a existat prejudiciu. Dar oare cum s-or numi fondurile alocate, periodic, pentru lucrările de reparaţii şi pentru lăcuirea suprafeţei. Se numesc lucrări de întreţinere, aşa-i!? Da. Iar ultima sumă alocată de primărie în acest sens este de 88.116 lei fără TVA, adică undeva la 100.000 de lei. Pentru ce? Pentru ca doi muncitori să frece cu mopul betonul amprentat din centrul oraşului. Ruşinos! Adică e bine, pentru cine dă cu mopul de un miliard de lei vechi, timp de 30 de zile. Tare afacerea!

Ce zice SEAP

„Denumirea achizitie: Lacuire beton amprentat zona Victoria Centru, municipiul Targu Jiu CPV: 45442300-0-Lucrari de protectie a suprafetelor (Rev.2). Descrierea contractului: Lucrarile constau in curatirea, spalarea si lacuirea unei suprafete de 14.300 mp beton amprentat. Valoarea estimata fara TVA: 88116.82 RON. Conditii contract: Durata de executie a lucrarii: 30 zile de la primirea ordinului de incepere a lucrarii. Conditii participare: Orice operator economic care poate executa lucrarile solicitate Criterii adjudecare: pretul cel mai scazut. Termen limita primire oferte: 31.10.201”, potrivit SEAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com