Afacere ideală: Alţi prestatori vor închiria la CEO vehicule cu şofer

Complexul Energetic Oltenia va încheia un acord-cadru pe un an de zile pentru a închiria autovehicule pentru transport marfă cu tot cu deservent. Este foarte clar că societatea nu va putea renunţa la anumiţi prestatori de servicii, atâta timp cât va exista. De ani de zile, societăţi din Gorj şi din Oltenia îşi închiriază maşinile la Complexul Energetic Oltenia. De multe ori condiţiile puse în caietul de sarcini au fost respectate mai mult pe hârtie şi în foarte puţine cazuri autovehiculele au corespuns din punct de vedere tehnic – pentru că acest lucru ar fi presupus investiţii majore din partea prestatorilor de servicii.

Verificarea parcului auto, o formalitate

Astfel, au fost destule situaţii în care verificările parcurilor auto au fost unele pur formale şi au fost puse semnături pe hârtii fără să se verifice dacă în realitate sunt îndeplinite criteriile de calitate cerute de beneficiar. Au existat momente în care oamenii chiar şi-au pierdut viaţa din cauza vehiculelor uzate moral şi fizic. De asemenea, chiar angajaţii o recunosc, sunt situaţii în care oamenii sunt transportaţi laolaltă cu marfa, de exemplu tuburi de oxigen. Sau vechiculele pentru transport persoane transportă muncitori peste limita maximă admisă. Şoferii se joacă astfel de-a viaţa şi de-a moartea, având în vedere calitatea drumurilor interioare din subunităţile Complexului Energetic Oltenia.

Buget de 2,7 milioane de lei

Bugetul pus la dispoziţie de Complexul Energetic Oltenia pentru închirierea de vehicule de transport marfă cu tot cu şofer este de 2,7 milioane de lei, fără TVA. Acordul-cadru va fi încheiat pe un an de zile. Contractul este împărţit în 11 loturi şi beneficiari vor fi EMC Roşia – Rovinari, EMC Motru şi EMC Jilţ. În total vor fi închiriate 23 de autovehicule cu tot cu deservent. Licitaia va avea loc online într-o singură etapă, în data de 4 aprilie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com