Adrian Tudor îi vrea scaunul lui Aurel Popescu, la PSD Târgu Jiu

Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu Jiu, cere o analiză rapidă a situaţiei din partid la nivel local. Este vorba de rezultalele de la Târgu Jiu, unde PSD nu a stat deloc bine, dacă sunt adunate procentele partidelor din opoziţie.

“Lecția alegerilor europarlamentare trebuie învățată rapid de către PSD la toate nivelurile de leadership. Cauzele care au generat acest eșec de etapă trebuie rapid identificate, TOATE, și analizate frontal. Nu mai e timp de pierdut cu justificari facile.

Exista o transformare în percepția electoratului  asupra politicii și PSD trebuie să se adapteze repede la aceasta transformare daca vrea să ma fie partidul numarul 1 in Romania.

Din perspectiva municipiului Târgu Jiu rezultatele arată  limpede că PSD nu a depășit criza declanșată de pierderea alegerilor pentru primaria orașului.

Pentru ca această criză să nu se accentueze în perspectiva alegerilor locale și parlamentare  de anul viitor este nevoie urgentă de o dezbatere sinceră și imediată în interiorul organizației.

Asumarea fără întârziere de către liderii PSD Târgu Jiu a responsabilității pentru rezultatele din aceste alegeri se impune cu celeritate.

În calitate de Presedinte Executiv al organizatiei sunt dispus să-mi asum partea de responsabilitatea care imi revine, fără ezitare.

În același timp am toată disponibilitatea, dacă membrii organizației mi-o vor cere, să-mi asum proiectul de reconstrucție al PSD în Târgu Jiu. Pe o viziune modernă de stânga, într-un dialog permanent cu oamenii, ținând cont de revendicarile și așteptările generației active, ale generației tinere din care fac și eu parte.

Cer  convocarea  cat mai repede cu putință a  forumului statutar al PSD Târgu Jiu. Avem nevoie rapidă de un nou entuziasm care să genereze combustie pentru victoriile viitoare. Acest entuziasm poate renaște doar  prin soluții politice inteligente, asumându nu mimând curajul reformelor necesare, construind o viziune integrată pentru Târgu Jiu, intemeiată pe onestitate, competență și pasiune.

 

Rezultate în Târgu Jiu:

 

PSD 23, 81%

PNL 22,61%

USR 18,14%

PRO România 14,36%

PMP 7,44%

ALDE 6,54%

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com