Adrian Marciuc: Sorin Boza a fost umilit

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Electricitate „Univers”, Adrian Marciuc, susţine că preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a fost umilit în timpul protestului minerilor de la Cariera Jilţ Nord. Sindicalistul nu înţelege de ce managerul companiei a fost ignorat când a venit să discute cu minerii plecaţi în marş, pentru ca seara, la sediul companiei, lucrurile să se schimbe şi protestatarii au stat la aceeaşi masă cu administraţia şi cu preşedintele Directoratului. Adrian Marciuc susţine că alte persoane s-ar fi aflat în spatele mişcării de protest de la Jilţ Nord şi în spatele ortacilor care au întrerupt lucrul şi în Bazinul Motru.

Cine vrea răul CEO?

Adrian Marciuc nu a dorit să le nominalizeze, însă a vorbit despre faptul că s-ar fi încercat destabilizarea Sistemului Energetic Naţional şi punerea în pericol a siguranţei Sistemului Energetic Naţional.

Reprezentanţii protestatarilor au respins însă teoriile lui Adrian Marciuc. Acesta mai spune că şi liderii de sindicat au fost una din ţinte, pentru ca să nu mai aibă cine să lupte pentru companie. Şi acestă teorie este privită cu neîncredere de foştii protestatari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com