Adormirea Maicii Domnului sau şedinţele Colegiului prefectural condus de Ciprian Florescu!? Şefii de deconcentrate au început să chiulească.

Directorii serviciilor publice deconcentrate sau a SPD-urilor cum îi place prefectului de Gorj, Ciprian Florescu, să spună, nu îl mai bagă în totalitate în seamă pe reprezentantul guvernului în teritoriu. La ultima şedinţă a Colegiului prefectural nu a fost chiar chiul în masă, dar mulţi şefi şi-au trimis adjuncţii sau pe alţi reprezentaţi. Singurul care s-a scuzat că nu poate ajunge a fost inspectorul şcolar general care se preface că i-a intrat frica în oase. Restul tratează cu lejeritate convocările la lot, semnate de Ciprian Florescu, riscând să rateze „prezenţa” în prima echipă. Era pe undeva normal să se întâmple aşa, la ce controale pufoase a organizat Ciprian Florescu la serviciile publice deconcentrate, adică s-a mişcat precum o balerină printre elefanţi, nu cumva să deranjeze moşia cuiva. Când au văzut formalitatea controalelor executate de prefect, doar demonstativ, să arate că are obiectul muncii, şefii de deconcentrate chiar au scos dopul de la şampanie. Unii încă nu l-au pus la loc şi încă dau pe gât.

Cine a chiulit?

De la şedinţa de ieri a lipsit aşadar: Ion Işfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Pompiliu Ciolacu, directorul  Direcției de Cultură Gorj. Acesta pare mai degrabă preocupat de freză, decât de soarta instituţiei. A mai lipsit de la Colegiul Prefectural şi „tânărul” director Ion Călinoiu, de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj. Călinoiu nu se jenează să îl trateze cu flit pe fostul său subaltern de la Consiliul Judeţean Gorj. Oricum postul de prefect e un fel de broşă de tinichea în pieptul bombat al politrucilor. Doar pentru salariu se mai merită, că altă valoare nu prea există. Ocupantul chiar ajunge să prindă rugină.

One thought on “Adormirea Maicii Domnului sau şedinţele Colegiului prefectural condus de Ciprian Florescu!? Şefii de deconcentrate au început să chiulească.

  • 24 noiembrie 2017 la 15:04
    Legătură permanentă

    Hehe, asta-i nimic, să vezi ABSENȚE la Comisia de Dialog Social! Să vezi acolo DIALOGUL SURZILOR! Apropo, de ce nu vă palce să asistați și la ședințele de dialog social? Sunt mai interesante decât cele ale consiliului prefectural, e mai mult zgomot, mai mult antren, acolo se mai pun și probleme serioase pe tapet, se mai dezbat și soluții, se mai trag unii la răspundere… Ia să încercați luna viitoare să fiți acolo, o să fie iarăși show sindicate-administrație (ca de obicei de altfel, da’ n-aveți de unde ști, că nu dați p-acolo…) 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com