Administraţia companiei: Urmează un an greu la CEO

Managerul Complexului Energetic Oltenia(CEO) anunţă că la nivelul companiei urmează un an deosebit de greu şi cere unitate în rândul angajaţilor. Boza este nemulţumit de bârfele pe la spate şi cere ca salariaţii să nu se mai saboteze unii pe alţii.

„Urmeaza un an greu . Însă sunt sigur ca TOȚI vom reuși sa ducem ceea ce am început mai departe. Sunt un om moral. Nu scorțos, nu închistat, nu pudic, dar țin foarte mult la onestitate, la transparență, la încredere. Ne tratăm unul pe altul cu respect, ne zicem ce avem de zis, nu ne bârfim pe la spate, nu ne sabotăm, suntem împreună și dăm unul altuia doar ce avem mai bun. Când nu putem face asta, când se strică relația între doi dintre voi, încercați să o reparați, vă spuneți ce aveți de spus, îmi cereți ajutorul, dar nu lăsați lucrurile să putrezească încet că așa nu câștigă nimeni.  Trebuie sa continuam sa muncim la același intensitate și rezultatele vor apărea sunt sigur. Asta aștept de la voi toți. E mult? E puțin? Voi știți. Îmi doresc doar ca acest an magnific pentru noi toți sa fie cheia unui nou început . Un început pentru fiecare din noi …..un început pentru aceasta companie.”

Boza cere iubire

„Iar in încheiere. mi-as permite un singur sfat pentru voi toți. Fiți mai buni unii cu ceilalți. Nu uitați va rog ca petrecem aici la munca mai mult timp decât petrecem acasă. Suntem o familie și trebuie sa ramanem o familie. Și astfel vom reuși sa trecem peste toate greutățile. Nu uitați deasemenea ca in viața părinții și șefii nu se pot alege. Respectati dacă veți sa fiți respectați. Iubiții dacă vreți sa fiți iubiți. Cam mult cred pentru astăzi. Va doresc tuturor ca aceste sărbători de iarna sa va aducă tuturor cele mai frumoase clipe. Va rog pe toți Sa găsiți timp pentru o analiza a întregului an ce tocmai se încheie și veți vedea ca pentru ceea ce ați făcut pe parcursul acestui an meritați sincere felicitări. La mulți ani tuturor și sa ne vedem sănătoși in anul ce vine și încă odată Mulțumesc tuturor”, a mai declarat şeful Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com