Adio CSM la Târgu Jiu? Romanescu pune toţi banii pe Prunariu!

Clubul Sportiv Municipal ar putea fi un proiect mort din faşă. După ce primarul şi aleşii din majoritatea PSD-ALDE-PSRo s-au certat pe paternitatea proiectului acum este posibil ca acesta să nu mai fie de actualitate. Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu, a anunţat că este posibil ca Guvernul să treacă sub aripa autorităţilor locale şi judeţene Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, condus de Mihai Prunariu.

„Din câte am aflat de la colegii mei, un singur candidat şi-a depus dosarul pentru Clubul Sportiv Municipal. Este vorba de un cadru universitar din Universitatea din Craiova. Nu am informaţii că ar mai fi şi alte intenţii de a se depune dosare de candidat. Vedem care va fi situaţia până la urmă cu această situaţie. Depinde şi ce decizii vor fi luate la nivel guvernamental”, a spus Marcel Romanescu.

Vine descentralizarea?

„Este foarte clar că dacă se va produce această descentralizare şi cluburile sportive vor trece de la Ministerul Sporturilor la autorităţile locale sau judeţene va fi foarte bine ca toate eforturile să se concentreze în jurul unui singur club sportiv şi să fie susţinut Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu care este unul de tradiţie.Voi discuta la nivelul Consiliului Local şi cu vinceprimarii şi vom vedea care este cea mai bună soluţie”, a mai declarat Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com