ADER-Asociatia pentru Democratie Educatie Respect va implementa proiectul SUPERMAN E PRINTRE NOI !!!!

Proiectul isi propune sa raspunda unor nevoie reale si stringente care, in ultimul an, a devenit prioritara pentru evitarea burnout-ului, sentimentului de alienare, bulyingului si manipularii in randul tinerilor, acelea de a sti cum sa evitam stereotipurile, cum sa recunoastem manipularea online, cum sa facem diferenta dintre discurs instigator la ura si dreptul la libera exprimare, cum sa actionam cand ne intalnim cu toate aceste situatii.

Școli sigure și echipate pentru viitor!

„Vești bune! 14 proiecte câștigătoare în luna mai în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow!

11 proiecte din domeniul educație, 2 din domeniul sănătate și unul din domeniul mediu își propun să organizeze activități ca ateliere de lucru educative și de programare, cum lucrăm la radio, stimulare senzorială, prevenția bolilor cardiovasculare, colectarea de ulei menajer, sprijinirea pacienților cu tuberculoză, ședințe de yoga pentru seniori, ateliere de creație și magie pentru preșcolari, sport, ateliere despre istoria muzicii rock, laboratoare virtuale de biologie, prevenirea și combaterea bullyingului și multe altele.

80 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțare prin programul Start ONG, iar suma solicitată a fost de 439.149 euro.

Felicităm cele 12 ONG-uri și 2 instituții publice de învățământ și le dorim mult spor în implementarea proiectelor: Asociatia Give It Back, Şcoala Gimnazială Nr.1 Comuna Rădești, Terapii alternative pentru elevii cu deficiențe de vedere, Inimi Generoase, Asociatia Sens Civic, Asptmr Constanța, Răsăritul de argint, Simte Magia, Asociatia Asco Forall, Asociația ZILE Colorate, Aripi Pentru Toti, International Community of the Young, Inovam in Educatie și ADER-Asociatia pentru Democratie Educatie Respect!

Mulțumim tuturor pentru interes și vă încurajăm să aplicați la următoarele apeluri din cadrul programului!”, conform unui comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com