Acuzaţii grave! „Se urmăreşte scoaterea din joc a SC Artego!”

Liberalul Gheorghe Pecingină face acuzaţii grave pe o reţea de socializare. Spune că cei din conducerea CEO vor să scoată de la o licitaţie societatea ARTEGO, unul dintre cei mai mari angajatori din Gorj. Are peste o mie de salariaţi.

„Trag un semnal de alarmă în privința unei viitoare licitații de la CEO pentru benzile de cauciuc. Există informații că se urmărește scoaterea din joc a SC Artego, societate care are peste o mie de angajați. Îngrijorarea mea este pe două planuri: 1.Până acum, în caietul de sarcini era prevăzut ca firmele să îndeplinească condiția de recuperarea a deșeurilor, iar de această dată a fost scoasa, și probabil, din aceasta cauza, vor fi probleme în privința respectării condițiilor de mediu, iar prețul cel mai mic, nu justifica scoaterea acestei prevederi. 2. Ce se va întâmpla cu deșeurile?

Dacă se vrea înlăturarea Artego intenționat, le aduc aminte celor de la PSD, că au declarat de multe ori că susțin societățile autohtone, sper să nu rămână doar declarații.Cer conducerii CEO să organizeze această licitație corect,” spune Pecingină pe Facebook.

Artego este singura societate din ţară care produce benzi transportoare. O parte din producţie merge şi la export, dar prinipala activitate se desfăşoară în jurul Complexului Oltenia.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com