Acord vital de mediu pentru Termocentrala de la Turceni

Termocentrala de la Turceni are nevoie de un acord de mediu pentru continuarea activității. Este vorba de un aviz pentru extinderea depozitului de zgură și cenușă.

 

„COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. – SUCURSALA ELECTROCENTRALE TURCENI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Supraînălțare depozit de zgură și cenușă nr. 2, compartiment 5 de la cota 124,75 mdMN la cota 127,75 mdMN ” propus a fi amplasat în localitatea Turceni, judeţul Gorj.

 

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 830-1430 şi la sediul S. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. – Sucursala  Electrocentrale Turceni, oraș Turceni, strada Uzinei, nr. 1, județul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 800 -1430.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu-Jiu.”, conform CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com