Acord-cadru de 41 de milioane de lei cu mai mulţi operatori pentru EMC Roşia Rovinari, EMC Motru şi EMC Jilţ.

Exploatările miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor beneficia şi în anul 2018 de prestări servicii cu utilaje închiriate de companie. Este vorba de un contract total de peste 41 de milioane de lei. În acest sens va fi încheiat un acord-cadru cu mai mulţi operatori specializaţi. Adică vechea clientelă a Complexului Energetic Oltenia. Este însă nevoie de informarea AGA şi de aprobarea Consiliului de Supraveghere.

Contractul va fi valabil pentru perioada anului 2018

Acordul cadru vizează închirierea de utilaje şi echipamente de construcţii şi de lucrări publice cu operator. Utilajele sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de pregătire a activităţii de extracţie a lignitului în carierele Complexului Energetic Oltenia. Se execută lucrării de nivelare şi de terasare a treptelor de lucru, împingerea cărbunelui în depozite, curăţirea şi nivelarea fronturilor de lucru, curăţirea transportoarelor de benzi, amenajări de drumuri, ripări de benzi, execuţia şi întreţinerea canalelor de scurgere a apelor. Sunt necesare buldozeze şi excavatoare, autogredere şi macarale

Se suplimentează şi vechiul contract cu 2,4 mil de lei

În acelaşi timp, acţionarii Complexului Energetic Oltenia vor fi informaţi la jumătatea anului viitor că a fost necesară suplimentarea vechiului contract cu prestatorii de servicii cu utilaje cu operator. A crescut timpul de lucru de la 5 la 7 zile şi au apărut lucrări executate în plus. Contractul iniţial era de 24 de milioane de lei, iar creşterea este de 2,4 milioane de lei, adică de aproape 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com