Achiziţie pentru funcţionarea EMC Roşia Rovinari din CEO. Vor fi transportaţi salariaţii tot cu rable?

Salariaţii Exploatării Miniere de Cariere Roşia Rovinari din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor beneficia în continuare de serviciile de transport. Este vorba de servicii prevăzute în contractul colectiv de muncă şi pentru care unitatea acordă periodic finanţarea necesară. Astfel, transportul salariaţilor  EMC Roşia Rovinari de la domiciliu la locul de muncă şi retur va costa Complexul Energetic Oltenia 16,4 milioane de lei .Licitaţia va avea loc pe 30 aprilie. Vor fi închiriate autobuze şi autocare cu tot cu şofer.

Nu mai vor rable

Companiile de transport vor trebui să dovedească faptul că au parcul auto necesar şi corespunzător pentru a asigura serviciile pentru Complexul Energetic Oltenia. Contractul va fi încheiat pe 24 de luni, cu trei operatori.

„Denumirea data contractului de entitatea contractanta: Transport salariati de la domiciliu la locul de munca si retur pentru salariatii de la E.M.C. Roşia-Rovinari. Locul principal de prestare: Trasee intre Carierele EMC Rosia – Rovinari si domiciliul salariatilor. Acord-cadru cu maxim 3 agenti economici. Durata acordului-cadru: 24 luni. Valoarea estimata fara TVA: 16,429,941.4 RON. Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor: Inchiriere de vehicule de transport persoane de la domiciliu la locul de munca si retur pentru carierele EMC Rosia – Rovinari, vehicule ce vor efectua transportul pe 74 trasee. Inchiriere de autobuze si de autocare cu sofer”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com