UPDATE! Accident grav în Defileul Jiului după ce o stâncă a căzut peste o mașină

ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier (o bucată de stâncă căzută de pe versant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, 2 ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ Hunedoara, sosite în sprijin.
În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

 

Știrea inițială:

Un grav accident rutier a avut loc duminică în Defileul Jiului. O bucată de stâncă s-a prăvălit peste o mașină. Unul dintre ocupanții vehiculului a rămas încarcerat. Se intervine pentru salvarea victimei cu echipaje din ISU Gorj și Ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com