A plecat și din PSD! Weber, lovit din interiorul propriului partid!

Unul dintre oamenii de bază ai omului de afaceri Ion Iordache a plecat din PSD Gorj. Gabriela Târsu nu a părăsit partidul din care a plecat recent și Iordache până nu l-a „torpilat” verbal, pe facebook, pe deputatul Mihai Weber, liderul PSD Gorj, acuzat că „prin minciună și manipulare” conduce organizația județeană.

„Comunicare
Subsemnata Elena Gabriela Târsu, vă anunț că nu mai pot sprijini echipa PSD Gorj.
Am luat această decizie după ce președintele PSD Gorj, Mihai Weber mi-a arătat că este incapabil să-și respecte cuvântul și că singurele mijloace prin care încearcă să conducă partidul sunt minciuna și manipularea. PSD Gorj nu se reformează!
Consider că Mihai Weber a reușit “performanța” să împartă partidul în tabere și bisericuțe, să-i facă pe social democrați să se saboteze între ei, să distrugă departamentul de comunicare al partidului și să mențină haosul în campania electorală, fapte care se vor reflecta în rezultatul următoarelor alegeri.
Când am făcut pasul către PSD, l-am făcut alături de o echipă în care eu am crezut și cred, ale cărei rezultate nu au nevoie să fie validate de niciun partid politic, o echipă care își dorește să promoveze programe, care poate repune Gorjul pe linia de plutire și care a sperat că va face asta alături de PSD. Greșit! PSD Gorj este o organizație pervertită de disperarea lui Mihai Weber de a-și păstra puterea cu orice preț.

Am scris aceste rânduri pentru că nu-mi doresc să fiu asociată, sub nicio formă cu PSD Gorj, așa cum arată el astăzi!

14.09.2020
Elena Gabriela Târsu”, potrivit postării. Este de precizat că omul de afaceri Ion Iordache se află acum în anturajul PNL Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com