A fost prins unul dintre suspecții care au aruncat în aer un bancomat la Polovragi și care au furat 177.000 de lei

Polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Gorj, în baza probatoriului administrat în cauza privind furtul sumei  de 177.000 lei dintr -o unitate bancară din comuna Polovragi, județul Gorj, faptă comisă în noaptea de 19/20 octombrie a.c., de către autori necunoscuți, care prin explozie au distrus sistemul de închidere și au sustras suma de bani, au reușit ieri identificarea unuia dintre autori, un barbat de 32 ani din județul Gorj.
Pentru documentarea întregii activități infracționale, în dimineața zilei de 18 decembrie, în baza autorizatiilor de efectuare a unor  percheziții domiciliare emise de către instanța de judecată, s-a descins la două locații situate pe raza județului și care aparțin suspectului.
A fost pus totodată în executare și un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj.
Cercetările în cauză sunt efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com