A fost iertat de PSD Ion Işfan?

Soarta politică a inspectorului şcolar general din Gorj, Ion Işfan, a fost lăsată de „izbelişte”, cu toate că luna trecută Ion Işfan fusese aspru sancţionat de partid cu suspendarea pe 6 luni. Propunerea ar fi trebuit să fie confirmată de un Comitet Executiv, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar dacă s-a întâmplat atunci nu a fost comuncat. În opinia deputatului PSD Mihai Weber, Ion Işfan a afectat imaginea partidului şi relaţia cu părinţii şi directorii de şcoli. Aceştia din urmă s-au arătat nemulţumiţi de modul în care erau trataţi de şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Batista pe ţambal

Între timp, în PSD Gorj au apărut alte teme de discuţie şi anume disputele între tabere pentru şefia organizaţiei judeţene. O altă temă este cea a revenirii lui Ion Călinoiu în PSD. Cele două subiecte par să fie ocupat toată atenţia liderilor PSD Gorj, iar situaţia politică a lui Ion Işfan, vicepreşedinte al PSD Târgu Jiu, pare să fie una minoră. De altfel, PSD Târgu Jiu este organizaţia care este de partea lui Florin Cârciumaru în lupta pentru supremaţie în PSD Gorj. Pe de altă parte, deputatul Mihai Weber îşi doreşte aproape cu orice preţ să obţină conducerea organizaţiei, în cazul în care Florin Cârciumaru nu va mai candida. Actualul senator îşi mai doreşte un mandat şi este greu de crezut că va mai prinde un loc pe listă cu Weber preşedinte al PSD Gorj, mai ales că lista de aşteptare este una lungă.

Un fost apropiat al lui Cârciumaru,  Claudiu Manta a trecut şi el în tabăra lui Mihai Weber. Şeful Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, ar putea fi cel care va avea de câştigat din disputa pentru putere, dacă va obţine sprijinul primarilor pentru o eventuală candidatură la postul de preşedinte şi va trata cu diplomaţie ambele tabere. Totul depinde de cum îşi va juca toate cărţile Cosmin Popescu şi cum se va aşeza în raport cu lupta pentru supremaţie în PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com