A fost anulată licitația pentru varianta ocolitoare a orașului Târgu Jiu!

Licitația pentru varianta ocolitoare a orașului Târgu Jiu a fost anulată de Ministerul Transporturilor. „Ei bine, licitația despre care tot vorbeau pesediștii a fost ANULATĂ! Și ne amintim cu toții declarațiile aberante și fără susținere prin care încercau să mintă populația. Acum înțeleg și nevoia lor de a ține departe de aceste informații atât populația, cât și primarul municipiului. Odata cu învestirea noului guvern apar noi și noi informații despre dezastrul pe care ni-l pregătiseră.
Nu mai spun că despre pasajele la calea ferată nici măcar nu s-a discutat vreodată, decât la nivel de propagandă.
Este vorba despre pasajele de pe străzile Tudor Vladimirescu, Ana Ipătescu-9 Mai și Mărgăritarului. Ele nu erau prinse nicăieri. Am avut discuții și pe această temă și aștept reprezentanții companiei de cale ferată la Târgu Jiu să discutăm de urgență problema și să găsim cele mai bune soluții pentru că avem nevoie ca lucrările la aceste pasaje să înceapă cât mai curând.
În concluzie: ne-au mințit! Nu au făcut absolut nimic pentru municipiul Târgu Jiu!”, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com